Wijziging webshop

Met ingang van 2 juli 2018 is de webomgeving van TAG-Shop gewijzigd. 

De reden voor deze wijziging wordt veroorzaakt doordat de winkelverkoop niet optimaal geïntegreerd kon worden met ons oude systeem. Wij hebben uiteindelijk ervoor gekozen om een nieuwe omgeving op te zetten waardoor de verkopen vanuit de winkel efficiënter en effectiever kunnen verlopen. 

Vanwege deze overgang is het helaas niet mogelijk dat u inzage heeft in uw oude orders. Deze staan in de oude omgeving en zijn nog wel door ons toegankelijk. Mocht u vragen hebben over een oude order/factuur, stuur s.v.p. een mail naar klantenservice@tacticalairsoftgear.nl en wij helpen u graag.

Verder zijn we momenteel nog druk bezig om de webshop te vullen met foto's en productbeschrijvingen. Dit vergt wat tijd en wij vragen hiervoor uw geduld.

Ten slotte zijn we ook nog bezig om de opgebouwde TAG-punten over te zetten naar de nieuwe omgeving. Mocht u in de tussentijd gebruik willen maken van uw punten, stuur ons een mail en wij maken het mogelijk om uw producten met de gespaarde kortingspunten te kopen.

Onze excuses voor de mogelijke overlast die u hiervan ondervindt en wij doen onze best om alles zo snel mogelijk werkend te krijgen. 

TAG-team 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »