Klantenservice

Heeft u vragen over ons assortiment of producten die u niet in ons assortiment aantreft, vragen over uw bestelling, betaling en verdere afhandeling, of heeft u onverhoopt een klacht? Neem dan s.v.p. contact met ons op! Gebruik het formulier rechts om uw vraag te stellen of log in op uw account om uw vraag te stellen. Indien het over een bestelling of factuur gaat, vergeet dan niet uw order-/factuurnummer te vermelden. U kunt ons ook een message sturen naar ons facebook-account. Doorgaans reageren we binnen 24 uur. 

Heb je vragen over een product, voorraad of je bestelling? Stel nu makkelijk jou vraag aan ons via whatsapp. Op telefoonnummer 078-8433458

 
1 Contact Klantenservice van 20 februari to 1 maart
1.1 Contact Klantenservice van 20 februari to 1 maart

Als u tussen 20 februari en 1 maart contact opneemt via de email dan kan het wat langer duren voordat u een reactie krijg dan dat u van ons gewend bent. Dave is dan even op vakantie en heeft dan helaas niet de mogelijkheid om u snel te kunnen contacten.

Heeft u een dringende vraag over uw order of levering? Neemt u dan telefonisch contact op met de winkel. 

Dinsdag tot vrijdag van 18.30-21.00
zaterdag van 10.00-17.00

De collega kan dan uw order nakijken of een probleem oplossen voor u.

 

1.2 Waarom kan ik mijn oude order/factuur niet meer inzien

Vanwege de overgang naar een nieuwe webomgeving is het helaas niet meer mogelijk om uw oude orders/facturen voor 2 juli 2018 in te zien.

Mocht u inzage willen hebben over een oude order, dan verzoeken wij u ons een mail te sturen ([email protected]) en wij zoeken e.e.a. voor u uit.

Onze excuses voor het ongemak!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »