Disclaimer

Tactical Airsoft Gear levert redelijke inspanningen om nauwkeurige, volledige en actuele informatie op deze site op te nemen. Echter Tactical airsoft gear garandeert niet dat de inhoud van deze site juist, volledig, actueel, of vrij van technische of typografische fouten is. Het is uw verantwoordelijkheid om alle informatie te verifiëren alvorens erop te vertrouwen op. Tactical airsoft gear behoudt zich het recht voor wijzigingen en aanpassingen aan alle informatie op deze website zonder voorafgaande kennisgeving. 

Toegang tot en het gebruik van deze site en de inhoud daarvan is voor risico van de gebruiker. Eventuele links naar andere websites hebben wij uitsluitend geplaatst voor uw gemak, Tactical airsoft gear is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere sites. Het is aan u om voorzorgsmaatregelen te treffen om ervoor te zorgen dat wat u voor uw gebruik selecteert vrij is virussen, wormen, Trojaanse paarden en andere items van destructieve aard. 

Noch Tactical airsoft gear, noch enige andere partij betrokken bij het ontwerp, ontwikkeling of oplevering van deze website kan aansprakelijk worden gesteld voor enige direct, indirecte, incidentele of structurele schade of welke schade dan ook die voortvloeit uit uw toegang, gebruik of onmogelijkheid tot gebruik van deze website. Dit geldt ook voor enig andere gelinkte website en eventule fouten of omissies in de inhoud ervan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »