TAG Customer Card

 

Met de TAG Customer Card kunt u met uw winkelaankoop ook mee sparen voor de online TAG Points spaar systeem.

De kaart dient u fysiek bij u te hebben. Geen digitaal copy.

De 1e Kaart is gratis aan te vragen. Bij verlies zullen wij €5,- administratiekosten in rekening brengen.

De gespaarde punten zullen automatisch na 14 dagen bijgeschreven worden aan uw saldo. Online kunt u dan uw punten inwisselen voor een korting op us online aankoop. In de toekomst zal deze verzilvering ook mogelijk zijn in de winkel.

U kunt online uw gespaarde saldo tussen de €5,- en €15,- verzilveren.

U kunt uw pas in de winkel afhalen of laten versturen.

Voorwaarden gebruik gespaarde tegoed.

Bij TAG-SHOP.NL kunt u sparen voor korting. De korting die je spaart wordt berekend over je afgerekende order. Na 14 dagen is het mogelijk om jou gespaarde tegoed te gebruiken op een nieuwe order.

Wanneer je een item koopt met gebruik van punten dan zullen bij retour alleen de gemaakte kosten worden terug geboekt. u bent dan de gespaarde punten kwijt. 

als u een item terugstuurt dat heeft gezorgd voor een spaar tegoed, en u heb dit spaar tegoed gebruikt op een nieuwe order dat niet retour komt, dan mag tag-shop.nl dit later ontvangen tegoed verrekenen met de te terug gestuurde facturatie waarde.

voorbeeld, u koop een item van €100. en u ontvangt €5 tegoed. u gebruik dit tegoed voor een nieuwe aankoop. U stuurt uiteindelijk item van €100 retour. dan zal u een terugboeking krijgen van €100-€5=€95,-

tag-shop.nl is niet verantwoordelijk voor verlies van uw inlog gegevens.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »