Over ons

Welkom op Tactical Airsoft Gear, beter bekend als TAG-shop.nl. Wij specialiseren ons op hoogwaardig kwalitatieve airsoft verwante artikelen. Van magazijnen en BB's tot camouflagekleding, tactical vesten & div. gear aan toe. Wij bieden u een breed scala van diversen producten aan tegen een betaalbare prijs.

Wij hebben een winkel in Papendrecht waar u van harte welkom bent om de producten te komen bekijken. Betaling is mogelijk via PIN. Van dinsdag t/m vrijdag (10.00 - 14.00 uur / 19.00 - 21.00 uur) en zaterdag (10.00 - 17.00 uur) is het mogelijk om langs te komen. Op alle andere dagen (incl. zondag) is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen. Ons bezoekadres is PS Gerbrandystraat 60 in Papendrecht.

Wij zijn al jaren actief in de airsoftsport en zijn vandaaruit sinds 2011 gestart met het opzetten van een eigen webshop. Doordat wij zelf actief de sport beoefenen, zijn wij in staat om de meeste producten zelf te testen en te beoordelen of producten voldoen aan onze hoge verwachtingen. Daardoor kunnen wij u nadere specifieke informatie verstrekken indien u meer wilt weten dan de algemene productinformatie.

Wij hebben contact met diverse leveranciers over de gehele wereld en zijn daardoor in staat om ook specifieke producten te leveren die niet op onze webshop staan. Mocht u een bepaald product niet kunnen vinden, neem s.v.p. contact op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Telefoonnummer: 0(031)78-8433458

Wij leveren onze producten voornamelijk in Nederland en België aan zowel particulieren als bedrijven. Via onze online-betalingssysteem kunt u via Ideal, Paypal of directe overschrijving uw aankoop betalen. Op al onze verkopen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze kunt u terugvinden op de website.

Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier op de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Dave Visser

[email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »