Betaalmethoden

U kiest zelf een van de volgende eenvoudige betaalmethoden tijdens de bestelprocedure van onze shop. U kunt direct en snel betalen met iDEAL of overschrijven vanaf een buitenlandse bankrekening. Wilt u via Paypal betalen, kies dan gewoon voor 'bestelling afronden'.

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

2. Paypal
Met Paypal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen als u niet beschikt over iDEAL, een Nederlandse of buitenlandse bankrekening of een creditcard. U rekent af in de vertrouwde betaalomgeving van Paypal, met de specifieke beveiligingsmethoden van deze vertrouwde partner. Ook heeft u de garantie dat als uw product niet geleverd wordt of niet naar wens is, uw betaling terug te vorderen. Uiteraard dient u dit voorafgaand aan deze vordering schriftelijk kenbaar te maken.
extra kosten. €2,50 + 3,5% van de order waarde. Wij berekenen €2,00 extra ivm aangetekende verzending.

3. Bankoverschrijving
Heeft u geen creditcard of bankrekening die geschikt is voor iDEAL of PayPal, dan kunt u ook via een bankoverschrijving betalen. Maak het totaalbedrag van uw factuur over op de bankrekening van Tactical Airsoft Gear, onder vermelding van het ordernummer. Zodra uw betaling binnen is, nemen wij uw order in behandeling. 

ABN AMRO Nederland:
IBAN: NL69ABNA0453464521
BIC: ABNANL2A
Rekeningnummer: 045.34.64.521

4.Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Belgische internetbetalingen worden gedaan met Bancontact / Mister Cash. Kosten per transactie: €0,25+1,8% van de order waarde. Boven de €200 geen extra kosten.

5.Visa
Met VISA kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Kosten per transactie: €0,25+2,8% van de order waarde. Boven de €250 geen extra kosten. Bij creditering van uw aankoop naar uw creditcart brengen wij €19,- in rekening. creditering naar bank is gratis.

6. Betalen bij ophalen
In sommige gevallen is het voor u handiger een product bij het afhalen te betalen. U kunt pinnen of contant betalen. Wij hebben een voorkeur voor pinnen, maar kiest u voor een contante betaling, dan graag gepast afrekenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »